Memories of US

2010-11-17, 20:44:30 / Kategori: Sweet life

Saknar vår sommar. När vi drog till macken 2 på natten och köpte chips och jara. Eller när vi dygnade och chillade på balkongen med soluppgången med té och en jara och våra Donken-besök kl 6 på morgonen, turken som jagade oss och älgen som sprang förbi, jag menar: hur fucked up kan grejjer bli? Vår polack och den där fucking kundvagnen som prassla sönder vid dagiset varje natt hahah.

Våra älskade hash cookies och hamburgarosten som jag alltid tog från ditt kylskåp hahaha, eller när vi trodde du skulle åka till Estland dagen därpå och vi bada hahah helt deprimerade över att vi skulle behöva vara 1 vecka utan varandra. När vi åkte hem från Tumba(Tumba minnet, tänk ej på de idiot..) syftar på när vi handlade på 7eleven däruppe i Gullmarsplan efter att du glömt ditt jävla paraply och det fucking öste ner regn.

När vi dygnade och åkte o sola, bada osv. trodde på riktigt vi skulle dö. Eller våra familia-business: har du pengar, slösade vi upp dem. Hade jag pengar: slösade vi upp dem. Saknar dig grovt bror, sommar 2010 - minne för livet.




Anonym

I FUCKING MISS U TO BABY LOVE .. vi måste träffas snart :'(



2010-11-17, 23:12:13



KOMMENTARER

» NAMN
» E-POST

» URL

Kommentera inlägget här:

Kom ihåg mig?