Sista juli..

2010-07-31, 17:21:08 / Kategori: Sweet life
Har ätit, sovit, ätit idag. And that's all. Snackat med mamma och Anna om allt och ingenting och bara vilat. Igår åkte jag och Katja till stan där vi träffade Cami och sen Diana och efter det Ciara och Melina. Då drog vi på fest i Odenplan en stund eller fest och fest, snarare krök. Åkte hem till Katja sen hände en massa skit så var tvungen att åka hem. Ska beställa ett par skor just nu, bloggar lite senare =)♥

:)

2010-07-29, 21:56:14 / Kategori: Sweet life
Bloggpaus till 1 aug.

Right nooooow..

2010-07-28, 02:36:53 / Kategori: Sweet life

Var med Sanne igår(om man nu ska vara förjävla petig och tänka på att det är en ny dag idag). Vi chillade runt lite överallt och jag solade med någon keff solkräm i solariet och blev röd for some reason men det försvann. Sen chillade vi hemma hos Katja och sen drog vi till Coop Forum och köpte hårfärg men kändes lite onödigt att färga min utväxt som inte är så brutal än så vi hoppade över färgningen. Ska färga innan min och Katjas kryssning, den 9 augusti. Dåååå måste man se bra ut alltså! Hahaha. Hursomhelst, idag drar jag och Katja förhoppningsvis till Grönalund, fast först ska vi vara i stan ett tag och shoppa lite. Sanne ligger i sängen just nu och är yetterulig.. Ska joina henne, min homie ♥


Old

2010-07-28, 02:33:06 / Kategori: Bilder









Drar ut en liten stund..

2010-07-26, 18:14:45 / Kategori: Sweet life


Todays

2010-07-26, 03:28:57 / Kategori: Sweet life

Sitter på rummet, det regnar ute. Katja står och fixar med sin jävla bröllopsfrisyr, vet ni hur snygg den är elr? Tveksamt. Igår var vi i Tumba med några. Vägen hem från Tumba var knaaaas. Riktigt äcklig men men, haha. Aldrig mer Tumba. 4 sure. Vi kom hem och sov och vaknade runt 2. Bestämde lite spontant att kolla på bio idag, så först bjöd hennes mamma med oss till en as god thai restaurang. Sen skjutsa hon oss vidare till Heron City där vi kolla på Sex and the city 2, efter som vi är men men =D Den var hyfsad sen köpte vi junkfood på Willys, och sen hämta pappa oss och skjutsa hem oss till mamma och vi har bara chillat här. Imorgon ska vi nog till stan och fika och bara softa, i det här underbara vädret. 


MIN KATT =D


God natt..

2010-07-24, 03:21:30 / Kategori: Sweet life


17 tips för en bra sommar

2010-07-24, 02:51:15 / Kategori: Tips

1 GÖR NÅGOT SPONTANT!
När en vän eller bekant nämner att du är välkommen att hälsa på henne vid hennes lantställe/hus i Marbella/ hyrda lägenhet i Visby – var spontan och gör det!
2 UTMANA ETT GÄNG SNYGGA GRABBAR på en fotbollsmatch mot dig och ditt tjejgäng. Det spelar ingen roll om ni vinner eller förlorar, poängen är att ni har lärt känna en handfull potentiella sommarragg.
3 BARNFÖRBJUDET!
Mamma sa alltid att du skulle passa på att leka utomhus när det var soligt ute. Varför tänka annorlunda i vuxen ålder? Barnförbjudna aktiviteter på en äng eller i hammocken låter ju som ett fantastiskt bra tidsfördriv en lat sommardag.
4 SOMMARPLÅGA DIG! Kom igen, ladda ner den där irriterande sommarplågan som du innerst inne älskar. När du hör låten i höst kommer alla minnen om solvarma kvällar att infinna sig på studs.
5 VÅGA LEKA LOSS Kör en omgång Burken eller Röda vita rosen med kompisgänget. Det är ett underskattat nöje!
6 HITTA PÅ EN BILLIG (ELLER GRATIS!) AKTIVITET
När du känner dig uttråkad: Fixa knytis med vännerna, kolla in en konsert i parken eller ta en runda minigolf. Det är de spontana dagarna som blir de mest minnesvärda!
7 STÄNG AV MOBILEN en hel dag. Vad är det värsta som kan hända? Du lär få reda på det.
8 MÅLA TÅNAGLARNA Ska du unna dig en salongs pedikyr? Satsa på att måla tånaglarna i en färg som du har hemma. Så enkelt fixar du eventuella skavanker billigt och snabbt.
9 GÖR EN DAGSUTFLYKT – ENSAM Gå till stranden, åk ut med en båt eller packa ner en bra bok och bosätt dig i skogen för en dag. Och njut av ditt eget sällskap!
10 RING EX-VÄNNEN! Du vet den där härliga polaren som du inte pratar med så ofta längre på grund av att hon flyttade så långt bort? Ring henne.
11. TA LEDIGT EN DAG mitt i veckan, bara sådär. Då kan du slappna av mer på helgen för att du redan har hunnit fixa allt nödvändigt ont hemma.
12. SE SAKER FRÅN ETT NYTT PERSPEKTIV, även
om det bara handlar om att tälta i din egen trädgård. Nytt är fräscht!
13 INVIG EN NY SOMMARTRADITION
med dina vänner. Exempel: en pokerkväll varannan tisdag. Alla kommer inte kunna komma varje gång, men det ger er en anledning att samlas och skapa nya roliga minnen.

14 GE GARDEROBEN EN FÄRGKLICK Förgyll med söta linnen i härliga färger som chockrosa, grönt och turkos. De är somrigt fina och oftast billiga. Bonus: Du kommer att synas i alla suddiga partybilder!
15 GÖR EN REALITY CHECK Du kan till exempel dumpa en trasslig kille även om ni ska resa iväg tillsammans. Visst, ni har lagt ner mycket tid på att planera utfl ykten och det kan kännas taskigt att ställa in – men det är så värt det i utbyte mot en känsla av frihet och självständighet.
16 TA FÖR DIG!
När du ser en het man på stranden, tänk inte bara tanken utan säg till honom att han är snygg. Bjud honom sedan på en svalkande drink.
17 FLIRTA PÅ DISTANS Om du inte kan träffa din pojkvän på en vecka – eller hela sommaren – se på er tid ifrån varandra som ett långt förspel. Kom på olika sätt att flirta på distans, som att skicka romantiska, brev till varandra. Er återförening kommer att vara hetare än Gisele Bündchen på playan.
(källa: Glamour.se)


Hur man får fylligare läppar..

2010-07-24, 02:38:21 / Kategori: Tips



1. Applicera concealer längs läpparnas kontur.

2. Måla sedan en ny kontur med en läppenna.

3. Fyll i hela läpparna med en mjukt rosa läppenna och sudda sedan ut med fingret

4. Lägg sedan ett glans i ljus färg eller genomskinligt i mitten av över och underläppen.

Det ger dig en subtil look och får läpparna att verka större. Tänk på att starka färger ofta får munnen att se mindre ut så satsa istället på ett nudefärgat eller en färg som ligger så nära din egna som möjligt.

(Källa: veckorevyn.com)


Världens dyraste städer:

2010-07-24, 02:36:42 / Kategori: Sweet life

1. Tokyo, Japan
2. Oslo, Norge
3. Luanda, Angola
4. Nagoya, Japan
5. Yokohama, Japan
6. Stavanger, Norge
7. Kobe, Japan
8. Köpenhamn, Danmark
9. Geneve, Schweiz
10. Zürich, Schweiz
11. Bern, Schweiz
12. Basel, Schweiz
13. Libreville, Gabon (Centralafrika)
14. Helsingfors, Finland
15. Moskva, Ryssland
16. Paris, Frankrike
17. Abidjan, Elfenbenskusten
18. Abuja, Nigeria
19. Tel Aviv, Israel
20. Seoul, Sydkorea

(Källa: expressen.se)


Tips på lip plumpers:

2010-07-24, 02:21:59 / Kategori: Frågor


Har testat en på Åhlens City men vet varken märke eller pris. Kan kolla nästa gång =) Men en annan bra som ger en as snygg färg och bra resultat är denna som kommer från IsaDora:

Finns i galet snygga färger och ger ett schysst resultat.. Men den från Åhlens City(vette17 vilket märke fortfarande) är bättre.

Se upp bara: köp inga billiga lip plumpers från random märken, kan vara riktigt risiga, ge allergireaktioner osv. visst finns det bra lip plumpers från random märken absolut men de flesta är bara dåliga för läpparna.


Hiss och diss..

2010-07-24, 00:55:57 / Kategori: Hiss/diss


FF! Föräldrafritt, hoooow nice!? Slippa tjat och en jävla massa onödigt spring i huset, am I right? Klart jag har rätt.
En kall bärs på stranden.. SAJK. Euw, fet diss på öl. Men en kall Cola-cola är grymt.
Nattmat. Gör dig fet, men jävligt glad.
Plattång. Vad skulle jag göra utan dig?
Bloggare! As nice, finns så många av dem, man kan läsa allt från träning, shopping, resor - allt. Vad skulle man göra på datorn förutom t.ex. MSN, Facebook.. Aftonbladet? Haha.
Lip plumper - IT WORKS!! Jag svär det funkar. Min överläpp är riktigt liten, tar man på lip plumper ba POFF SHOOO KISSIE! Nej men seriöst, det funkar. För oss minderåriga som ej får spruta in bullshit i läpparna =(

Huvudvärk - har dragits med den 3 dagar i rad snart.
Vädret - vaaaaaaaaad är det här? Finns ingen sol..
Skolan börjar snart.... INGA KOMMENTARER, LETS FORGET IT..
Folk tipsar om en mascara.. Man går och köper den.. Inget resultat, bara massa kladd och bortkastade pengar.


-

2010-07-24, 00:39:09 / Kategori: Sweet life


Love to Y all

2010-07-24, 00:32:32 / Kategori: Bilder


BRUTAL!! Hahaha..

2010-07-24, 00:17:25 / Kategori: Sweet life


Just nu:

2010-07-23, 22:28:47 / Kategori: Bilder


2010-07-23, 22:24:39 / Kategori: Sweet life


Jadu, vad ska man säga?

2010-07-23, 22:19:12 / Kategori: Frågor


Svar: Haha va? Han har sagt att den är ful 1 gång men han drev hahaha. Vad ska han säga liksom? Det är bara ett smycke genom min navel herregud, han tycker det är coolt. Typ. Vetefan han bryr sig inte. Varför skulle han?


Idaaaaaaaag...

2010-07-23, 22:15:06 / Kategori: Sweet life

Fick med mig några presenter till Katja och en trenchcoat från stan. FAN vad jag har ätit idag, alltså tro mig, typ 200 spänn på bara mat!?!? Haha fan alltså.. Träffa Felicia & Julia sen en snabbis och hämta en sak sen satt jag och Sanne och chillade ute bara. Bara jag och Anna hemma idag så Sanne sover över här. Kan ta kort på de 3 senaste sakerna jag köpt också.. Sanne är och hämtar sin mini data just nu så hon också har något att göra medan jag geekar data hähä.


Goooooooood mornin!

2010-07-23, 12:32:20 / Kategori: Sweet life

Inget badväder idag, drar in till stan med Sanne. Äter, shoppar om jag hittar något och köper Katjas presenter, HON KOMMER HEM IMORGON!!!!!! HAPPYMODE. Ska bara dra på mig några shorts eller något och sminka mig. Vi hörs lite senare, kanske MMS-bloggar. Ha en fin dag ♥


Äntligen städat..

2010-07-23, 12:31:05 / Kategori: Bilder




Ligger i sängen och kollar på Criminal min...

2010-07-23, 00:43:54 / Kategori: Sweet life

foto0725 (MMS)

Ligger i sängen och kollar på Criminal minds i ett nystädat rum, äntligen. Har packat strandväskan, ska upp 9 imorgon. In till stan, shoppa om jag hittar något och köpa Katjas presenter. Vi hörs förhoppningsvis imorgonbitti. Mamma har kapat internet, så jävla jobbig. God natt :)


Migrän? Aa, fast nee..

2010-07-22, 22:15:58 / Kategori: Sweet life
Gick ut en stund med Sanne fick för mig att jag hade migrän, hade extrem huvudvärk och mamma ja hon hade bestämt sig för att stå i köket och banka på kött med någon jävla trähammare och nej nej hon kunde inte sluta. Så gick ut en stund med Sannes hundar och Sanne såklart, vill också ha hund =( Men mammas keffa bortförklaring "KOLLA PÅ DITT RUM!!!!!!! du kan inte ens ta hand om ditt rum, hur ska du klara av en hund?". - I MITT FÖRSVAR: SKAFFA HUNDVAKT!! Daah? Jaja, blir ingen hund för min del kanske på pappas sida dock - en schäfer men vill inte ha en schäfer =( HURSOMHELST, ska bara städa klart mitt rum, vi hörs strax.

Måste:

2010-07-22, 20:09:05 / Kategori: Sweet life
• SOLA!!
• Hitta Katjas presenter, viktigt hahah
• Fixa mina olagliga ögonbryn
That's all..

2 day

2010-07-22, 19:57:18 / Kategori: Sweet life

Shoooo!

Kom nyss hem. Åkte till pappa och badade med Sanne och fixade i ordning vårat place, haha. Fick pengar så vi drog och jag köpte 2 presenter till Katja, hitta inte det jag skulle köpa så ska köpa resten imorgon i stan. Käkade i Farsta och sen drog vi hem. Träffa Mats Öberg också ♥ ha ha ha. Imorgon blir det Rålis med Nicole, Cami & Sanne fast innan det måste jag köpa presenterna till Katja, saknar dig sabaka. Ska strax städa klart mitt rum och sen ut med Sanne en stund, har sjuuuukt ont i magen men vad gör man.


Livsviktig information....

2010-07-21, 22:33:22 / Kategori: Sweet life


Har ÄNTLIGEN börjat passa någorlunda i lockar, så nu blir det lockat framöver, ba så ni vet hahah..


Achieve your goals

2010-07-21, 19:15:58 / Kategori: Tips
Kom precis hem från en halvtimmeslång joggingrunda. 20 första minutrarna joggade jag, de sista 10 gick jag. Så risig har jag blivit. Medan jag joggade tänkte jag på hur fan ska man kunna bli bra igen? Kommer jag verkligen orka? Och klart man orkar, om man "bygger på" med tiden. Så, har kommit fram till en riktigt bra strategi haha..

• Skriv vad målet med hela träningen är. Om du t.ex. börjat på en ny sport, kanske ditt mål med sporten är att få till en riktigt brutal högerkrok, eller klara en flickis t.ex. det kan vara vad som helst. Det bästa är om man sätter upp små mål påvägen upp mot det stora målet, ifall ni fattar. Ett exempel igen: ditt STORA mål är att kunna jogga 1 timme oavbrutet i en jämn takt. Små-målen kan då vara att du först ska klara att jogga i 10 min i en jämn takt oavbrutet, klarar du det kan du sätta upp ett nytt mål: 15 min. Osv. osv. Det gör hela grejen mycket roligare och man blir mer peppad.
• De dagar du är riktigt trött, hoppa träningen. Det är ingen idé att träna när man är dötrött, du får inget resultat. Du bryter bara ner musklerna.
• Drick mycket vatten under dagarna, till frukost, till lunch, till middag och allt däremellan. 2 liter per dag ska det vara, glöm ej.
• Tänk inte: jag kommer aldrig lyckas eller något sånt, tänk positivt. Du tjänar ingenting på att tänka "jag suger, fan vad dålig jag är, det här går inte". 
• Är du bara allmänt lat TVINGA DIG SJÄLV UT. Om du kanske inte orkar jogga just den dagen, gå på en promenad. Allt räknas! Förutom tvtittande och ni vet sånt shit.
Tro på dig själv, vill du så kan du. Saker kommer inte av sig själva. Ge aldrig upp.

God morgon!

2010-07-21, 13:19:23 / Kategori: Sweet life

Gooood morgon snöggingar! Har haft en halvbra natt, är utvilad även fast jag vaknat upp varje timme för att det känns som att mitt knä pajat, men men.. Det är helt svullet och svider men skitsamma. Blev inget stan för mig idag, waaaaaay to tired. Ska strax göra en smoothie och sen lägga mig och sola, det är dags alltså.. Haha.


FILMTIPS!

2010-07-21, 03:00:42 / Kategori: Sweet life

Sho readers..

Sanne ligger i sängen och kollar på TV, vi har bara chillat, kollat på Undisputed 3 - jag fucking driver inte, bättre film får man leta efter! DÖR för den, bästa! Allvarligt, kolla på den - ni måste. Undisputed 2 är också tvärtung så kolla på dom =) Vi ska strax kolla på Nine Dead och sen ska vi nog sova, så sjukt kvavt så vi får fan vädra, nice att bo på bottenvången, verkligen.. Sajk vem som helst kan komma in då.. Man vet ju inte nuförtiden, imorgon åker vi till stan så vi hörs innan det pössar ♥


Boyka ♥


Just nu:

2010-07-20, 23:45:34 / Kategori: Sweet life


SÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ TUNG!


Babe Ruth

2010-07-20, 23:34:54 / Kategori: Tankar/åsikt

"You just can't beat the person who never gives up. "
Babe Ruth


-

2010-07-20, 21:35:14 / Kategori: Tankar/åsikt

Tiden läker alla sår..


David Beckham

2010-07-20, 21:14:10 / Kategori: Sweet life



Haaaaaawt!


2010-07-20, 21:12:04 / Kategori: Tankar/åsikt


Gaaaaaaaaalen!

2010-07-20, 21:09:45 / Kategori: Sweet life





-

2010-07-20, 20:52:27 / Kategori: Sweet life

† 02.12.07 - Anna
† 10.07.16 - Nadja
Spi spakojna ♥
Miss you


GRATTIS LAVEEEEEN!

2010-07-20, 16:31:57 / Kategori: Sweet life

Kom nyss hem. Med 2 uppskrapade knän och same shit med händerna. Maxat igår, tung dag shoooooo! Fan vad kul det var, kanske inte lika kul för de andra, heeeh förlåt.. Hursomhelst, grattis idag till Laven baby som fyller år älskar dig sexy. Vaknade hos Laven runt 11 kanske det var, gick ut en stund sen chillade vi bara lite sen drog jag och Sanne och badade, kom nyss hem. Har precis duschat, ska strax städa mitt rum(igen, shit pallar ej städa HELA tiden). Vi hörs snart =)


Dagens outfit!

2010-07-19, 13:31:29 / Kategori: Outfits



Jeans-shorts: avklippta jeans dock, Ginatricot
Svart tröja: Ginatricot
Väska: Chanel(Anna kommer DÖDA, DÖDA MIG!!)
Ringar: Mammas(she aint gon' kill me♥)


GOD morgon!

2010-07-19, 12:38:17 / Kategori: Sweet life

Goooooood morning!

Är helt utvilad, fa-an vad skönt! Ska strax in till stan med Sanne för att hitta en present till Lavenius, vette17 om det är idag eller imorgon som hon fyller år men det visar sig.. Har klätt på mig men är förövrigt helt ofixad. Får fixa mig lite snabbt. Vädret är egentligen perfekt för lite poolhäng men what the fuck, hur många gång per år fyller Laven år liksom? MMS-bloggar från stan snyggingar vi hörs då.


TTYL

2010-07-19, 02:34:17 / Kategori: Sweet life


Nu ska jag sova, väckarklockan står på 10.00 - fixa mig sedan in mot stan, bloggar innan puss ♥


Ambrosio

2010-07-19, 02:29:29 / Kategori: Random photos


Brate ♥

2010-07-19, 00:51:26 / Kategori: Sweet life



Gravity is not the thing holding me to earth anymore. It's you. Ekare men still, damn vad jag saknar dig bror!


Hey boring

2010-07-19, 00:38:47 / Kategori: Sweet life
- SÄTT DIN MUSIK PÅ BLANDA
- KLICKA PÅ NEXT-KNAPPEN EFTER VARJE FRÅGA
- ANVÄND SÅNGTITELN SOM SVAR PÅ FRÅGAN
- FUSKA INTE

1. Hur mår du idag? If we ever meet again
2.
Kommer du komma långt i livet? Say something
3.
Hur är skolan för dig? Like you
4. Vilken är ditt livs themesong? Ridin' solo - HAHAHA..
5. Vilken är din livshistoria? My life would suck without you
6. Hur ser din framtid ut? I choose you
8. Vad är det bästa med dina vänner? Rough sex - HAHAHA vad är det här..
9. Vilken sång beskriver dig bäst? Keep it gangsta - hahaha alltså
10. Hur ser ditt liv ut just nu? Blind to you
11. Vilken låt kommer spelas på din begravning? You can't hide, you can't run - hahahahaha yeah right att jag kan rymma från graven..
12. Hur var du som barn? One Wish
13. Vem kommer du gifta dig med? Say Something
14. Hur ser världen på dig? Love don't let me go
15. Vad tycker dina vänner om dig? Get em high
16.
Brukar folk i hemlighet fantisera om dig? I got love
17. Kommer du någonsin få barn? Take the long way home
18.
Vilken låt beskriver bäst den du är attraherad av? All falls down
19. Hur blir du igenkänd av folk? Lapdance - hahahaha mhm
20. Vilken är din livsfilosofi? Slow motion
21. Vad tycker dina föräldrar om dig? Baby
22. Tycker andra att du är attraktiv? Girlfriend
23.
Vad kommer du att säga när du gör slut med någon? We no speak Americano
24. Vad är första intrycket av dig? Someone new
25. Vem älskar dig idag? Ghetto soldier
26. Hur kommer din karriär se ut? Hot in here
27.
Vad tänker du på? God damn it
28. Hur kommer du att dö? This way
29.
När kommer du att dö? Reday to make luv

Whatcha doin?

2010-07-19, 00:23:30 / Kategori: Sweet life



Sitter inne på mitt rum och juuuust chillin.. Är inte så trött så lägger mig väl inte förrän 03.00 - as usual. Men vad gör man? Kanske kollar på någon film, men har ju inte kommit ut några riktigt bra förutom Undisputed 3 - men den måste jag se med Sanne! Ska ta lite Sprit(e) i köket nu, I'll be right back


Hemma..

2010-07-18, 22:56:24 / Kategori: Bilder






Gotta bounce!

2010-07-18, 21:43:48 / Kategori: Sweet life



Nu ska jag ut en stund, vara med bästavännen and just taaaaalk! Hörs när jag kommer hem, ha det bra =)


2 day:

2010-07-18, 20:26:43 / Kategori: Bilder









& sist men inte minst Sanne med vår SEXY KILLE:

Hahahaha helt inklippt men ja.. Pappas kompis son, som snackade med oss mot slutet sen när han ba "hejdå" vi ba "hejdåå!!" i kör.. Hahaha så fucking pinsamt..

Hursom, dagen såg ut såhär: centrum, tröja, Coop Forum, pappa, Willys, pappa, sola, bada, sola, bada, fotboll, äta, softa. En skön dag helt enkelt =)


Ligger hemma hos pappa med Sanne o solar. ...

2010-07-18, 16:57:58 / Kategori: Sweet life

foto0709 (MMS)

Ligger hemma hos pappa med Sanne o solar. Vi har handlat, badat, solat o ätit. Ikväll blir det Undisputed 3, längtar! Vi hörs när jag kommer hem <3


Idag:

2010-07-18, 12:26:47 / Kategori: Sweet life

Vaknade nyss.. Ska äta frukost sen till centrum, köpa en tröja & sen vidare till pappa. MMSbloggar lite senare, måste ringa min Sanne nu, vi hörs lite senare ♥


Planer

2010-07-18, 00:26:48 / Kategori: Sweet life

Idag(söndag): Träffa Sanne, åka till centrum - köpa en tröja, sen antingen vidare till pappa och grilla/bada eller så drar vi mot stan och bara kollar runt
Måndag: KATJA KOMMER HEM!! Träffa henne sen Sanne och sen är det fest
Tisdag: Beror på vädret, vill bada.. 2 late antar jag =(
Onsdag. Helt oplanerat vi får se
Osv. osv.


Tattoo..

2010-07-18, 00:03:55 / Kategori: Sweet life


Okej jag är människan som klagar på "fjortis-tatueringerna" men det här var fan snyggt! Snyggare IRL. Älskar fake-tattoos, har en hel jävla pärm med sånna! Haha, kan säga att Katja åkte iväg söndertatuerad imorse! Ska ju tatuera mig snart.. I augusti tror jag det blir, är dock inte HELT säker på den taturingen än men 95% säkerhet finns "i" den =)


UP - Justin Bieber

2010-07-17, 22:36:43 / Kategori: Musik


/

2010-07-17, 21:26:54 / Kategori: Tankar/åsikt


Piercingar o smycken:

2010-07-17, 21:22:52 / Kategori: Frågor


Svar: Piercingarna, ja. Smyckena - nej, förlåt men orkar verkligen inte det är för mycket..


Har inte många alls, men de jag har duger haha.. & min aaaaabsoluta favorit är:

DEN HÄR, fick den av min älskling Dani så gaaaalet snygg! Tack baby ♥


NU ska jag städa..

2010-07-17, 19:19:24 / Kategori: Bilder




Underbart..

2010-07-17, 19:17:54 / Kategori: Bilder


One Wish

2010-07-17, 19:09:40 / Kategori: Sweet life

Shoooo!

Mötte Sanne och vi drog och åt på McDonalds, sen till centrum för att kolla på kläder och där hämta mamma oss och vi åkte till Gamla Stan för att mamma skulle köpa någon random tröja, fan så mycket turister det var. Men det är nice. Sen åt vi på McDonalds x2 eller ja inte meny men SKITSAMMA pallar inte haha. Imorgon ska jag och Sanne antingen till stan eller iväg och bada, beror på vädret. Bloggar mer strax, måste bara städa mitt rum det är knaaaaas!


Pink

2010-07-17, 14:26:57 / Kategori: Bilder







Just nu

2010-07-17, 14:03:36 / Kategori: Sweet life

TRÖTT. Väcktes av Katja runt 11, hon skulle gå =( Vi ses på måndag ♥ alltså det är som att vara borta från sin mobil, driver ej alltså. Idag ska jag vara med Sanne som jag inte träffat på ett tag. Vette17 vad vi ska göra men det visar sig. Är fortfarande helt seg men men.


Uppdatering

2010-07-17, 02:56:02 / Kategori: Sweet life

Kom hem runt 01, har inte gjort så mycket. Katja sover här, jäveln åker till Estland imorgon, kommer dö without her. Hursom, har kollat på resor till Finland men inte fan finns det några biljetter kvar, grymt. Kanske ska till Ornö med pappa imorgon också, vi får väl se.. ELLER så blir det Uppsala söndag-tisdag. Jajaja whatever, bloggar mer strax, ska bara bädda ner Katja :$$$$$


Hell yeeeeah

2010-07-17, 02:43:53 / Kategori: Tankar/åsikt


Sitter på pendeln påväg mot stan. Fick ...

2010-07-16, 18:00:55 / Kategori: Sweet life

Sitter på pendeln påväg mot stan. Fick en kommentar innan jag stängde av datan om jag hade några komplex och klart jag har haft det men inte lika mkt längre nu är det väl bara födelsemärket som är ungefär vid hakan. Konstigt nog så har jag inga komplex över mina om-möblerade tänder o knappt över tandställningen. Men om jag verkligen måste säga ngt så blire väl typ benen o magen. Har liksom ingen tid elr lust att gå runt o hata min kropp. Acceptera din kropp bara elr börja träna. Vi hörs när jag kmr hem, puss <3


Shoes

2010-07-16, 15:27:29 / Kategori: Shopping


Mamma kom hem med massa ballerinaskor så valde några, mycket snyggare i verkligheten dock. Ser alltid ut som kärringskor på bilder. Men it is what it is, ska gå och fixa mig lite snabbt, be right baaaaack!


Somebody to love

2010-07-16, 15:16:09 / Kategori: Sweet life


HÄR DIN SNORUNGE

2010-07-16, 14:23:22 / Kategori: Frågor


Svar: LYSSNA NU DIN FUCKING SNORUNGE. Inget sånt skit på min blogg, du vet inte ett piss. Ingenting, så håll dina skarriga fingrar i styr på ditt fucking tangentbord! Man driver inte om sånt, man snackar ej om sånt. Vad är det du inte fattar? Har du inte fattat att jag inte tar upp sånt skit på bloggen när jag raderat ALLA dina kommentarer som du postat den här månaden? Sluta bomba min blogg, sluta läsa den. Allvarligt, låt mig vara.


I caught myself

2010-07-16, 14:14:13 / Kategori: Sweet life

Sov en hel del igår så därför jag inte bloggade. Sen väckte en jävel mig haha och trots att jag var DEAD, heeeeelt dead så drog jag mig mot Katja, vi satt på balkongne och chilla, snacka blabla. Hon skulle ju ha åkt men hon missade båten och nu finns det inga biljetter kvar, det betyder att: SHE IS STILL HOME. Tror ni jag är glad ellääh? OM jag är. Men fortfarande synd om henne, hatar den där jävla känslan när något inte blir av. Sho Paulinas familj.... Haha hursomhelst, är hemma skulle till Ornö idag egentligen men vädret är lite halvkefft och vill ju bada där utan att frysa. Idag ska jag vara med Katja tror jag(heeeeh).

Ey ser ut som om jag har milslång panna.. But I havent.


We don't give a shit

2010-07-16, 14:08:28 / Kategori: Tankar/åsikt


*

2010-07-16, 14:00:23 / Kategori: Tankar/åsikt


Frågor igen:

2010-07-16, 13:58:58 / Kategori: Frågor


Svar 1:Astron, det ligger precis vid Berns. Det kostade 450 kronor, ja det läkte ganska snabbt och det gjorde inte så jätteont att ta, skulle kunna ta om utan några problem, om jag behövde alltså =)

Svar 2: Varför skulle han? :S


How about this

2010-07-16, 13:55:55 / Kategori: Tankar/åsikt

When I hear somebody say, "Life is hard", I am always tempted to ask, "Compared to what?"

- Sydney J. Harris


2 frågor hej

2010-07-15, 15:38:58 / Kategori: Frågor


Svar 1: Om du menar självaste översättningen av orden "Ryska maffian" så är det Russkaja mafia, men annars så kallas dom Organizatsia.
Svar 2: Därför han tycker det är keeeewl att resa fattar du väl!!!!!!! Skoja, han åker på möten osv. och fattar beslut med andra, eller det är vad jag vet iallafall =) Han jobbar utomlands helt enkelt.


Cyprus, Ayia Napa 2010

2010-07-15, 15:34:01 / Kategori: Resor




Mittenbilden är bara på driv så chilla, haha. Finns värre tro mig. Fan vad jag saknar det. Bästa stället, helt klart.


Underbart..

2010-07-15, 15:25:57 / Kategori: Sweet life


Hade packat väskan. Bikini, ombyteskläder, shorts, vatten, handduk. Sen står man vid dörren och den underbara tanken slår mig. Jag har inga nycklar.


BelleShoes 299:-

2010-07-15, 14:21:03 / Kategori: Shopping


Katja is leaving me

2010-07-15, 14:00:36 / Kategori: Sweet life

Kom hem för en stund sen. Katja lämnar mig idag, kommer dö.. Denna natt/morgon alltså, vattenkrig, te, musik, planeringar. Fan vad jag kommer sakna dig bror! Aja, 1 vecka - jag överlever väl. Hursom, ska strax ut till gräset och lägga mig och sola, måste bli brun fan. Är blek som jag vet ej vad, ska blogga en massa idag, looooovar! Minst 4 inlägg iallafall =)


-

2010-07-15, 01:55:31 / Kategori: Sweet life
Shoooooooo bloggen =)

Sitter hemma hos min brada, dumma om ni inte vet vem alltså. Vi har vart på Gålö i början av dagen sen hem, hängt utanför Statoil, förjävla coola sen träffade vi Fabian & Simon och gjorde ja jag vet inte vad alltså. Hursom, Katja & jag har tyngaste planerna för fortsättningen av denna sommar. Måste bara snacka med pappa innan han åker eller när han kommit hem och sen blire ba planera å planeeeera. Blir det inte av vet jag pissed. Har ej så mycket mer att berätta nu men det fonka. Vi hörs, dasvidanjaaaaa.


Hemma..

2010-07-14, 17:54:19 / Kategori: Sweet life


Ska hoppa in i duschen nu, fixa mig och sen drar jag till Katja min broooooor! Vi hörs lite senare ♥


Ligger o solar på Gålö med mamma o Katja. ...

2010-07-14, 15:35:46 / Kategori: Sweet life

foto0697 (MMS)

Ligger o solar på Gålö med mamma o Katja. Sjukt varmt i vattnet. Ska bada strax. Blir pizza efter stranden, längtar hahah.


-

2010-07-13, 20:12:18 / Kategori: Sweet life


-

2010-07-13, 17:04:43 / Kategori: Tankar/åsikt


De senaste dagarna:

2010-07-13, 16:08:28 / Kategori: Bilder







!

2010-07-13, 04:27:25 / Kategori: Sweet life
börjar blogga imr igen hörs då snöggingar, puss

-

2010-07-11, 18:47:00 / Kategori: Sweet life

Ledsen, bloggpaus fram till skolstarten. Ha det bra readers!


Damn right

2010-07-09, 14:30:52 / Kategori: Tankar/åsikt

"A champion is someone who gets up when he can't."
Jack Dempsey


GRATTIS REGGAN!

2010-07-09, 14:23:54 / Kategori: Sweet life

Juste igår fyllde ju Reggan år =D Grattis igen snygging, hahah Reggan.. Men aa =D Vi käka på Kungshallarna sen hem till henne och chilla sen ska min jobbiga RYSSMAMMA ringa mig varannan sekund och ba du måste komma hema!!!!!!!! gästerna väntar på dig!!!!!!! man ba MEN LEK SJÄLV MED GÄSTERNA aja. 11 åriga brudar som hänger med 16 åriga killar, välkomna till Ryssland. Skoja, fan vad jag saknar det. Ska kanske dit i november med papi =D Gratis igen Regina o tack för en nice kväll.


Idag:

2010-07-09, 14:18:37 / Kategori: Sweet life

Shooooo! Ska iväg och träffa Katja, vi ska bara chilla lite i solen och mot kvällen drar vi och solar. Sen ska jag dra mig mot Sanne för ikväll blir det COD KVÄLL!! Hahaha =D fan har saknat våra kvällar med Phille & Max! Häääähäh. Sen kanske vi drar på fest i Skarpnäck ikväll/inatt vi får se, Call of duty räcker gott och väl för mig =D hursooooooom vi hörs snöggingar, bloggar snart igen =)


LKESRVDJIE

2010-07-08, 14:18:19 / Kategori: Sweet life
ALLTSÅ BJAAAAAAAAAAAAAAAT! NICE PLANER, MEN NICE FOLK SKA FÖRSTÖRA. Kan förresten inte gå och min armbåge är fucked så jag vet inte hur jag ska klara säsongen alltså fan fan fan!

BÄNKAD FRÅN 02.00!!

2010-07-07, 20:13:15 / Kategori: Sweet life


HAR INTE KOLLAT PÅ UFC ELLER THE ULTIMATE FIGHTER PÅ ÅRATAL! Faaaaan vad jag saknat det! Förra sommaren var jag uppe från 02.00 till 04:45 varje natt för att få kolla på matcherna, så tuuuuuunga! Damn vad jag saknat det, bästa =D


Just nu:

2010-07-07, 20:07:31 / Kategori: Sweet life
Har jag FETASTE skavsåret, alltså det är brutalt så är jag heeeelt out of shape också, det kan inte bli värre. Måste börja jogga och träna igen - så jävla svårt är det faktiskt inte. Så får sätta in joggingturer lite överallt och träna hela min överkropp den är DÖD - alltså bokstavligen. Och min fucking tandställning gör ont. Livet är fucking underbart, don't you think?

Film tips ikväll..

2010-07-07, 20:04:27 / Kategori: Tips

TV6 21.00 - Not another teen movie

"Amerikansk komedi från 2001. Den konstintresserade flickan Janey Briggs är mobbad i skolan på grund av sina glasögon, sitt alldagliga utseende och sina målarfärgskladdiga overaller. Men skolans fotbollskung, Jake Wyler, slår vad om att han misann kan förvandla Janey till skolans drottning. Samtidigt dyker det dock upp en ny tjej i skolan, som trots sin ålder påstår sig vara okysst.. I denna vilda komedi drivs det ordentligt med alla de ungdomsfilmer som de flesta av oss har en hatkärlek till, filmer som "The Breakfast Club", "American Pie", "American Beauty", "Top Gun", "She's All That" och "10 Things I Hate About You"."

Har ej sett den själv så vet ej om den är bra men det märker vi ;)


Vad händer?

2010-07-07, 19:43:23 / Kategori: Sweet life

Sitter med chokladansiktsmask, ALLTSÅ JAG SVÄR PÅ GUD JAG VILL ÄTA UPP DEN vet ni hur gott den luktar haha. Men ska dra ner på sötsaker osv. rejält nu till hösten, när boxningen kommer igång igen kommer jag inte ha tid med fucking McDonalds! Är så sjukt taggad nu till säsongen för denna gång ska det vara maxat! Och ingen fucking skit tränare får förstöra nu =)


4 juli 2010 - oförglömlig

2010-07-07, 19:33:34 / Kategori: Bilder







3 bilder:

2010-07-07, 19:30:10 / Kategori: Bilder




Från gårkvällen, tack för alla presenter och för alla gratulationer och för att ni kom mina snyggingar =D


ÄLSKAR!

2010-07-06, 01:53:24 / Kategori: Musik


Love lives on my street

2010-07-06, 01:21:54 / Kategori: Sweet life
Sitter på balkongen i mörkret, so fine =D har inget att göra men men, mamma och jag delar rum för att vi har ryss gäster men det funkar. Måste hinna med överdrivet mycket imorgon med tanke på hur seg jag är. Färga håret, duscha, tvätta/platta löshåret, fixa i lokalen, åka & sola, sätta på lösögonfransar(tar 3 timmar för mig) - that's all =(

:D

2010-07-06, 00:52:01 / Kategori: Sweet life

Fan har ingenting att blogga om. Den här födelsedagen kommer bli GRYM men problemet är, har inte önskat mig något av mina föräldrar. FÖRSTA gången som jag faktiskt inte har gjort det. Men, jag har tv, data, mobil, iPod, kamera - that's all. Vette17 om jag verkligen ville ha mer, men det skulle ej skada. Hursomhelst, tjejkväll på kvällen och det blir nice.


15!

2010-07-06, 00:12:58 / Kategori: Sweet life
15 15 15 15, SKÄMS VILL SÄGA 18.. HAHAHA MEN MEN =D

-

2010-07-05, 23:21:33 / Kategori: Sweet life
Har varit i lokalen och fixat lite, handlat maten. Imorgon ska jag färga mitt hår, sola en gång till och sen blir det KALAS! Fyller år om 1 timme =DDDDDDDDD Taggad? Hell yes. 1 år närmare 18. 1 år närmare 50. LETS GET FUCKED UPPPPPPPP =D

Planer:

2010-07-05, 13:29:59 / Kategori: Sweet life

Måndag: Handla allt inför fiesten, skoja.. kalaset.. Hahah Köpa hårfärg, färga utväxt, sola, köpa lösögonfransar
Tisdag: Fixa allt i lokalen, maten blabla sen kommer tjejerna =)
Onsdag: Åka till stan, köpa Reginas present
Torsdag: Reginas tjejmiddag
Fredag: Bada, sova hos Sanne
Lördag: Sova hos Sanne
Söndag: Vette17


Just nu:

2010-07-05, 13:07:55 / Kategori: Sweet life


En fråga

2010-07-04, 16:33:08 / Kategori: Frågor



HAHAHAHAHA jag är ledsen men.. DUMMASTE FRÅGAN PÅ LÄÄÄÄÄNGE! 1. Ja jag ljuger om att jag är ryss, är kurd egentligen =P 2. Alla ryssar är inte ljusa, tänk lite. 3. Min pappa är från södra delen av Ryssland så dom är mörkare där än andra så kanske därför jag är lite brunare än andra(LITE!). 3. Är inte italiensk någonstans.


Visste du att?

2010-07-04, 16:13:42 / Kategori: Sweet life
Kör på en till sånhär..

• Jag har metall i hela min käft, haha ärligt.. Har någon jävla ståltråd i gommen och sen vanlig tandställninge däruppe.. Aja pappas positiva kommentarer är att om jag hamnar i fight och den matar slag mot munnen ska jag öppna munnen så människan slår i tandställningen. Hursom, fina tänder blir det iallafall - om 100 år, fett värt!
• Jag snackar nästan bara på ryska med mina föräldrar(med pappa för att han ändå suger på svenska så ingen idé och med mamma för att ryska känns mer som "hemma")

Damn kommer ej på något mer..

Sho!

2010-07-03, 00:23:08 / Kategori: Sweet life



Kom hem runt 10 imorse fucking sick! La mig 6. Städa klart för vi ska få gäster från Ryssland - KEFFT. Men nu är det rent för första gången på ett halvår.. Jag svär.. Skulle träffa Nicole o Cami men HAHAHA tror ni inte vi har skjutit up träffen 3 dagar? Jo bre. IMORGON ska vi till Ekerö för att bada. Så blir tidig uppstigning igen daaaaaaaaaaaaaamn kommer dö, fett värt =D Ciao


Frågor

2010-07-03, 00:11:02 / Kategori: Frågor



Svar 1: Jo Katja, det är hemma hos dig. Hahahaha bök!

Svar 2: Tack sötnos. Först färgade jag "ljusbrunt" hos frisören. Sen från platinagult till mörkt askblont och från det till ljust askblont. Puss

Svar 3: Tack snygging. Ja, det har jag. Den är inte så fin, tro mig! Jag har ätit regelbundet och tränat boxning, konståkning och tennis - de 3 senaste sporterna iallafall. Så träna och ät regelbundet tro mig det hjälper =D Puss


Drifting away

2010-07-02, 12:19:22 / Kategori: Sweet life
Fan. Behöver paus från verkligheten. Det snurrar och jag hinner inte andas. Att jag mår illa dag som natt gör inte saken bättre. Jag behöver vila. I en vecka iallfall. Sen är jag iallafall lite halvt återställd.

-

2010-07-02, 02:12:11 / Kategori: Tankar/åsikt

Lives, like money, are spent. What are you buying with yours?

- Roy H. Williams


Just chillin

2010-07-02, 00:52:53 / Kategori: Sweet life

-

2010-07-01, 14:27:35 / Kategori: Sweet life
Keff uppdatering, vädret är också kefft så ska träffa dom imorgon och bada istället, hoppas vädret blir bra då. Ska vara med Jannike idag, lite senare. Måste fixa mig och fixa i rummet lite, har ingen lust med det men skitsamma. Bloggar mer strax =)

Imorgon..

2010-07-01, 01:39:59 / Kategori: Sweet life
Eller jaja rättare sagt idag måste jag upp runt 11, fixa mig, packa väskan och sen mot Eriksdals utomhusbad med Cami & Nicole, DAAAAAAAAAMN vad jag saknat dom! Vi bestämmer men det blir aldrig av.. Får hoppas på bra väder annars blir det väl något random vi får se. Sitter och lyssnar på musik o chattar ba, ska lägga mig snart, ha det bra =)

MYTOMAN #1 hahaha

2010-07-01, 01:34:13 / Kategori: Sweet life


Franska Rivieran

2010-07-01, 01:07:18 / Kategori: Bilder







© - PaulinaWHO.blogg.se

NÄSTA SOMMAR!! Tagna från min systers kamera - kameran är min nu iofs. 14,2 pixlar - GALET. Haha, jämfört med den "gamla" med sina 7,2 men den är rätt bra för att vara 7,2. Aja, Franska Rivieran 2011 - ett år kvar men fan vad jag längtar! Poolen är min mammas kompis därför den inte är värsta hotell poolen men den duger LUGNT för mig, bara jag som kommer bada där haha..


Victoria Silvestedt@Rivieran

2010-07-01, 00:24:54 / Kategori: Bilder




Tagna av systern på Franska Rivieran, VICTORIA ÄR SÅ JÄVLA SNYGG!


ECLIPSE!

2010-07-01, 00:12:25 / Kategori: Sweet life


Tjejerna idag.. FAN VAD ECLIPSE VAR BRA!!!!!!! Jag DOG. Allt är så perfekt men ändå så sjukt komplicerat, THAT'S WHY I LOVE IT =D Hursom, vi åt och sen fick vi skjuts hem av Lavens papi. Syster är hemma och har fått massa grejer från Marc & Jacobs och har en hel dröööööööös med snygga bilder. Hon såg Påven, Tjeckiens president, Taylor Lautner, Kristen Stewart & Victoria Silvstedt - FULLTRÄFF ELLE!?