Söndag..

2010-10-31, 22:26:51 / Kategori: Sweet life
Förlåt har varit helt off..

Igår var det rätt fucked men helt ok, kunde självklart varit värre haha. Slutade iallafall med att Sanne sov hos mig, imorse käka vi frukost och kollade på TV en stund sen drog vi till centa, letade efter något snyggt men hitta inget, käkade och solade. Börjar fan bli rätt brun nu. En jävla snut helikopter har cirkulerat här i trakten ett jävla bra tag nu fan börjar bli trött på ljudet.

Imorgon blir det Paranormal Activity och sen festa! Bloggar mer senare, ska bara fixa lite grejer.

Stockholm i mitt hjärta

2010-10-31, 22:06:46 / Kategori: Musik

Ghettoo boooy

2010-10-30, 16:48:03 / Kategori: Sweet life
Chill kväll igår, drog med Emma till Felicias kompis John där Isabell, Mickis o massa andra va:) As nice natt tills de blev för mycket, då var det dags o dra hem! Ska ut ikväll också, ska fixa mig och återställa mig lite puss

Min "skräckis-deckare"..

2010-10-29, 18:00:45 / Kategori: Sweet life
Började kasta ner massa böcker från bordet i min låda, fast innan tog jag upp allt som låg där, hittade min "skräckis-deckare" som jag gjorde i 8:an fick bara VG/MVG på den dock men den var faktiskt hyfsad bra. Läs den om ni vill, tycker helt ärligt att den är värd att läsa:)

I den stockholmska förorten ligger mörkret becksvart. Men plötsligt bryts mörkret av ev kolsvart Hummer H2. Omkring vägen ser man nästan ingenting. Dimman ligger en liten bit ovanför marken. Regnet piskar på bilens rutor och mörka moln drar sig långsamt över himlen. Bakom ratten sitter Michaela. En 18-årig blond, grönögd och solariebrun tjej. En underbar tjej, som hennes vänner alltid beskriver henne. Hon svänger av höger vid rondellen och fortsätter uppför backen som hon så många gånger åkt nerför och uppför. Minns nästan varenda gång hon lekt på den långa backen, cyklat ner med världens fart med vinden i håret och bara levt sitt liv. Trots att hon bara har en pappa har hon helt klart haft världens mest underbaraste barndom. Mamman lämnade dem när Michaela var 5 år, hon minns knappt sin mamma, och pappa har aldrig riktigt pratat om henne. Det enda hon minns från sin mamma var tystnaden hon lämnade efter sig. Det tunga året då pappan inte öppnade munnen i onödan. Michaela hatar tystnad, det är lite som en fobi för henne. Hon måste höra att det finns folk runtomkring henne och att hon aldrig är ensam. Men idag vill hon känna av tystnaden. Hon kör uppför backen, bara några kilometer kvar tills hon kan se hennes och pappas vita palats, som alla så fint kallar det. Huset är byggt i en modern stil med en stor svart entrédörr och stora fönster. Snart är jag äntligen hemma! Tänker Michaela. Det har varit en lång dag för henne. Vaknade 07.00, åkte till gymnasiet mellan 09.00-17.30 och sedan mot tatueringsstudion där hon skulle fylla i hennes tatuering, där det står hennes fars namn i skrivstil som så fint pryder hennes nacke. Hon är så nöjd för utan hennes pappa är hon faktiskt ingenting. Michalea bara flyger iväg i sina tankar, långt bort. Tvärbroms. Michaela skriker till. Stirrar. Ryser. Rädsla. En rynkig kvinna står och stirrar med långt halvgrått hår, svart kappa, blodsprängda ögon och blöder från ögonbrynet. Michaela ryser ännu en gång. Kvinna försvinner. Gasen i botten, ringer på grindtelefonen, grindarna öppnas, in i garaget, pappa står och väntar vid dörren. Fortfarande chokad efter vad hon just sett. Vem är kvinnan? Vad gör hon här?

- Är du hungrig älskling? frågar pappan med hans lena röst.
- Nej, jag måste sova nu, är galet trött. God natt, älskar dig. Svarar hon snabbt
- Är det någonting som hänt? Du verkar rädd. Svarar pappan undrande.
- Nej pappa, allt är bra med mig, precis som vanligt.
- Okej gumman, god natt då. Älskar dig.
Tvättar av sminket. Rädd för något men vet inte vad. Kanske kvinnan? Hon såg läskig ut, nästan som ett spöke. Kanske var det ett spöke? Har hon inbillat sig kanske? Det är inte ofta man ser någon här, förutom pappans eller hennes vänner. Speciellt inte en måndagkväll runt 23.00. Michaela sätter på sig pyjamasen och somnar med en gång.

Nästa morgon vaknar Michaela illamående. Känns som om hon kommer spy vilken sekund som helst. Ringer och sjukanmäler sig. Pappan kommer in med frukost, men hon ber hono snabbt gå därifrån om han inte vill bli nerspydd. Michaela mådde hyfsat bra igår kväll men kvinnan fick henne att känna illamående, känna rädsla. Hon har inte varit rädd på evigheter. Hon ser det där rynkiga bleka ansiktet med de blodsprängda ögonen och det blödande ögonbrynet framför sig. Hon ryser till. Går och lägger sig i soffan och sätter på TV:n, zappar mellan olika kanaler. Pappan har åkt till jobbet och kommer inte hem förrän 20.00. Tappar upp ett bad i jacuzzin och tar fram alla möjliga spa-produkter. Återställa sig, det är precis vad hon behöver. Timmarna flyger iväg, klockan är redan 16.00 då det ringer på grindtelefonen. - Hallå, är det farsan eller? Svarat hon glatt. Ett äckligt skräckinjagande gnissel hörs på andra sidan. - Vem är det? Hallå? Svarar hon oroligt. Trycker på camera-knappen så hon kan se vem som står vid grinden. Kvinnan. Michaela tappar telefonen i golvet och springer uppför trapporna och låser in sig på toan. Hon skakar, hon skriker. Ingen kommer att höra Michaela men hon skriker ändå.

Det knackar på toalett-dörren. Michaela vaknar till, rycker, till, skriker till. - Hallå gumman, det är bara jag! Jag har ju ropat på dig i evigheter, har det hänt något? Varför svarar du inte? Frågar pappan med en orolig röst. - Oj, hörde inte dig. Jag lyssnar på iPod och skulle precis tvätta av ansiktsmasken, svarar hon med gråten i halsen. - Okej, kom ner sen, jag har köpt hem sushi. Ett leende på läpparna, trots den obehagliga känslan som finns kvar i kroppen. Pappa vet hur man gör Micha glad, han är faktiskt den enda som faktiskt kan göra hennes riktigt glad. Hon tvättar ansiktet med iskallt vatten, pappa ska inte se att Micha har gråtit, men ansiktet är svullet och ögonen röda. Hon drar på sig badrocken över pyjamasen, lite spa inspirerad outfit måste hon ju ha, hon måste ju se trovärdig ut iallafall.

Jag orkar ej skriva mer, hähä fortsättningen kommer imorogn:D

fredag - LOV!

2010-10-29, 16:58:11 / Kategori: Sweet life
HÖSTLOOOOV! Fa-aaan vad skönt! Försov mig imorse, ovanligt.. Måste lägga mig tidigare. Fast gäller inte för den kommande veckan, höstlov föfaaan! Fick VG+ på mitt kemiprov och bäst i klassen på hemkunskapsprovet, är jag lycklig? JAAAAAA!! Fan vad skönt med bra betyg, visst G är helt ok MEN varför få G när man kan på MVG?

Efter skolan drog jag med Felle(hahah) till centa, hon shoppade och jag köpte ba ett par lösnaglar:) sen drog vi till Difplan och träffa Erre o hans kompis o Felle köpte snus, hahah nä men. Sen träffa vi hennes kompis Alex o jag drog hem, kom hem nyss. Ska fixa mig lite och städa rummet och käka o sånt, ikväll blire fest tror jag. Lov, faaan vad skönt!

-

2010-10-28, 23:32:19 / Kategori: Sweet life
har precis lockat håret, hur jävla fult som helst. ska duscha strax och sen vet jag ej vad jag ska göra men det visar sig:)

DIF-LHC

2010-10-28, 22:30:49 / Kategori: Sweet life

Träffade pappa efter skolan, vi drog till farmor som fyllde 84 år idag, eller hälsade på vid graven, grattis. Evigt saknad och älskad. Sen käka vi donken, blev sallad för min del. Ska ta tag i träningen rejält nu. Drog hem till Bella, hjälpte henne med musiken och sen chilla vi en stund tills hennes mamma kom hem och då åkte jag & Bella kommunalt till Hovet=) gick runt och chillade där ett tag, sen börja matchen. Blev 0-0 under de 3 perioderna, sen förlängningstid 5 min och fortfarande 0-0 sen gjorde Kämpe & Falk mål när det blev straffar, grymt=) Sen fick jag skjuts hem, har precis käkat budapestbakelse påtal om ingenting hähä.

Imorgon börjar jag halv 10, hur skönt som helst. Ska vakna runt 7 dock, duscha och göra klart min biografi.. Sen blir det skola och efter vet jag inte vad som händer, vi får se=)

Mina brudar!

2010-10-28, 01:00:35 / Kategori: Tankar/åsikt


Ah visst kan jag det :) älskar mina brudar, dom gör 90% av skoldagarna, helt klart.
Går efter bilden här över:

Evelina: Alltid glad(förutom när vi ska ha prov!) haha, rolig, snygg och helt underbar. DÖR för hennes hår som är helt perfekt, kolla bilden ba..

Denise: Vet vad hon vill och hur hon ska få det, självsäker, rolig och alltid lika jävla glad!! Undviker bråk, nu kanske ni undrar hur? She never talks bullshit. Lugnar lätt ner folk vilket är en GALET bra egenskap. Snygg får man inte heller glömma och kolla håret..

Emma: Behöver inte säga snygg för det vet ni redan, självsäker, HYPE, rolig, cp-störd, retarded, ÄLSKAD. Emma och jag är som en kemisk förening, vi skapar inget nytt ämne utan vi beblandas bara och blir allmänt fucked up. Emma är snäll, står fast för vad hon säger är riktigt jävla rolig.

Malin: Våran kära lilla överdrivet vackra och smarta Malin. Hon som peppar en inför prov och undrar om man har gjort läxan, en sån kompis måste vi alla ha. Fattar bara inte varför hon inte söker som modell, hennes riktiga hårfärg är one of a kind(och riktigt snygg!) och ögonen är isblåa, Malin: du vet vad jag sagt. SÖK SOM MODELL! NU!!

Emelie: HAAAAWT! Finns det drama kommer ni garanterat hitta Emelie där, hon är nästan alltid den som får reda ut andras problem. Hon reder ut andras problem före hennes egna vilket är en egenskap som inte många har. Men bra är den, snygg som fan är hon också och det är ett stort jävla plus i kanten.

Sanzor: Min bästavän, har ni missa det så är ni riktigt jävla efterblivna. Har redan skrivit mycket om henne i tidigare inlägg och att sammanfatta hela vår vänskap skulle ta år och dagar för mig, saker som jag kanske inte säger så ofta till henne IRL är: snygg, underbar, smart och perfekt. Så nu vet du det iallafall.

Wagge Junior, Soffan, Lillen, Blondie, Fia. Sofia: Kärt barn har många namn som sagt. Snygga superblonda Fia som är riktig smart trots efter att hon blonderat sitt hår en jävla massa gånger. Rolig, galet social och alltid lika glad(förutom när hon är sur, NEEHEEE?!).

Laven: hahaha nej driver..

Laven: Min vackra, stolta kurd Laven. Hon som hostar som en gammal kärring och när man säger kärringhosta säger hon rasist. Haha, det är vi som diskuterar vad som hände förra helgen på andra sidan stan, långt bort från vår hemmaplan. Det är du och jag som rushar ut från lektionen för att hinna ta en jara på en 10 minutersrast. Du och jag bror, 2 olika länder - förenas och blir som vi: allmänt fucked up!

Felicia:
Snygga och underbara Felicia, vi klicka från första början, helt underbar tjej, rolig, snäll, bryr sig om en och är förövrigt riktigt jävla snygg!

Älskar er alla brudar, ni är helt underbara och det vet ni. 9ans skolavslutning = självmord. ♥

Just NU..

2010-10-27, 23:51:35 / Kategori: Sweet life
Har snackat med mamma, lyssnat på musik, pluggat lite och ja.. inte så mycket mer. Ska till köket strax och göra té, finns ingen kladdkaka ingenting kvar skjut mig hur ska fetmat inom mig överleva.. Jag är seriös.. Hahaha. Tänkte duscha men det gör jag imorgon bitti istället, så ska nog locka håret eller något istället, vill inte sova alls.. Tur att älsklings Felicia inte sover heller så jag inte är uppe helt ensam..

Powernap är näääz

2010-10-27, 22:29:53 / Kategori: Sweet life

Tog en powernap innan jag började plugga matte, vaknade runt 6 och pluggade i 2 timmar och sen var det middag och sen pluggade jag igen. Har tagit en paus nu, måste duscha och lägga fram kläder till imorgon, packa träningsväskan osv. direkt efter skolan imorgon hämtar pappa mig, sen ska vi göra lite saker och after that blir det träning och sen hem till Bella, ska hjälpa henned med musiken och sen drar vi till Hovet och kollar på Dif-Linköping, får en biljett av henne, hur gulligt som helst, tack snygging:) kommer hem rätt sent imorgon, men mobilbloggar under dagen för er skull. Säger inte hejdå än, ska bloggar mer ikväll tror jag.


Ähh random

2010-10-27, 15:24:28 / Kategori: Sweet life

Drog och solade, köpte cola och stannade vid Sibylla och köpte med mig mat, ska strax städa rummet lite och sen blir det matte, matte och.. matte.


Normalism, no stress.

2010-10-27, 15:00:31 / Kategori: Tankar/åsikt


Aa kan jag väl. Jag har under en väldigt lång tid levt under stress, det är inget ärr från min uppväxt eller så, ingen press hemma utan jag är bara en sån person som måste göra flera saker samtidigt - ja visst, att kunna snacka i telefon, lyssna på musik och laga mat samtidigt är en grymt bra egenskap - om man har den "naturligt". Jag tror för ofta att jag klarar mer än vad jag egentligen kan, ifall ni förstår? Tar bara ett exempel: jag lovar att jag ska handla, träffa upp blabla, lämna tröjan där, åka till pappa, hämta en sak och emellan det ska jag hinna plugga. Där kommer stressen in. Men stressen jag har gnager liksom inombords hela tiden, det finns pauser då jag faktiskt kan känna mig lugn och hinna andas men det är inte ofta alls.

Min stress ledde till magkatarr, extremt många sjukhustimmar och stor smärta. Och tänk er då: jag vet att jag har mycket saker att göra, men istället sitter jag på ett sjukhus i 6 timmar i väntan på min tid, förstår ni då hur stressad jag blev? Jag dog liksom inombords, det blev för mycket och det slutade med att jag nästan gav upp skolan helt och bara satt hemma i lugn och ro, drog och käka pizza, kollade på TV. Men stressen fanns kvar - jag visste innerst inne att jag hade exakt INGENTING att göra, men ändå var jag stressad.

Många av mina vänner skämtar och klagar om att jag stressar så mycket, men det är ingenting jag har valt själv. Jag tror faktiskt de inte vet hur jobbigt det faktiskt är. Jag är också väldigt hype som person, svårt att koncentrera mig ibland. Kan vara för energisk ibland osv. Stressen har dödat mig sakta kan man säga, jag kunde sitta på en lektion och plugga och helt plötsligt må riktigt illa och få ont i magen. Vatten, sömn, tabletter - nästan ingenting hjälpte.

Stress är inget som man bara kan sova bort. Jag lider fortfarande utav stress men har medicin nu. Men jag har stora "efter värkar" efter stressen. Jag har ont i nacken och huvudet med jämna mellanrum, blir lätt stel i kroppen och har ont väldigt ofta. Att må illa är en del utav min vardag så det är inget jag riktigt lägger märke till längre.

När den här stress-känslan kom igång höll jag mig aldrig lugn, de dagar då min medicin var kvarglömd hemma blev jag helt fucked up bara. Som ett ADHD-utbrott blev det ungefär, jag blev sur och fick ryck i kroppen, såna där när man vill slå något ni vet? Och ni som tror att jag skriver ut det här för att få uppmärksamhet: fuck you.

Det här är ingenting jag någonsin varit stolt över, eller glad över att få prata om. Att må illa, vara sur från ingenstans, slåss i onödan och bara fucka mitt liv pga stress är det sista jag velat i hela mitt liv. Det är bättre nu och vet ni varför? Allt tack vare mamma. Hon lät mig vila när jag kom hem från skolan, jag behövde inte hjälpa hemma alls, jag fick vila och sen plugga lite. Varje gång sjukhuset väntade fanns hon vid min sida osv. Pappa också såklart, Anna med för den delen(då det var hon som städade efter mig).

Jag lider inte bara utav stress, det finns mer men det är inget jag varken vill eller tänker skriva öppet om. Om ni känner igen er allmänt i det jag skrivit: sök hjälp. Att falla ner så djupt som jag gjorde dödar en ganska snabbt faktiskt.
Jag kan inte säga att jag är "fri från stressen", den är kvar men det har blivit mycket, MYCKET bättre.


Hörs senare!

2010-10-27, 13:24:21 / Kategori: Sweet life
Tjena readers! Hade utvecklingssamtal och det gick skit bra. Mamma är as glad haha:) slutade runt halv 12, drog till Mias o käka med Felicia sen satt vi och snacka och sen drog vi hem. Ska till solariet nu och sola en halvtimme och köpa cola sen hem och plugga matte! Hörs när jag kommer hem, puss♥

Hold up

2010-10-26, 22:51:30 / Kategori: Sweet life

Sitter och kollar på The Middle, ni vet programmet som är efter Cougar town? Så sjukt roligt program, haha. Älskar den yngsta sonen, sjukt gullig!

Imorgon har jag utvecklingssamtal. Dör hellre! Tror helt ärligt att jag sänkt mig men vi får se.. Hoppas på att parfymen kommer imorgon också, tveksamt dock. Slutar by the way innan 12 imorgon, sjukt skönt! Ska åka och sola efter, kanske träffa pappa och sen hem och plugga matte! Det är nu man börjar känna av att man går i nian, sista året. Det är nu man inser hur viktigt det är att plugga inför proven, lyssna på lektionerna, anteckna osv. och det är nu man sitter under provet och antecknar tills man får kramp i handen, det finns inget "äh, orkar inte mer" och lämnar in provet. Nu kör man fullt ut!


Paris Hilton

2010-10-26, 22:00:02 / Kategori: Bilder


Megan Fox

2010-10-26, 21:50:54 / Kategori: Bilder


Galen as usual..

2010-10-26, 21:45:49 / Kategori: Bilder


Eftermiddan:

2010-10-26, 21:19:54 / Kategori: Sweet life



+ powernap och pluggat. Beställde parfymen precis också:)


Kärleken - Labyrint

2010-10-26, 15:32:48 / Kategori: Musik


Bog vse vidit..

2010-10-26, 15:30:05 / Kategori: Sweet life


Tisdag

2010-10-26, 15:27:56 / Kategori: Sweet life


Haha efterbliven nää vadå.. Franska provet gik hyfsat bra och musik provet med, bara matten kvar! Tung jag e :) Ska plugga matte runt 5-tiden, bara att sätta sig och sen softa softa o sooofta. 3 dagar kvar till lov och Desperate housewives idag, life's good. Ska beställa en parfym idag på nätet också, eller väntar på mamma så hon kan skriva in allt för jag vetefan hur man gör, blir Britney Spears Believe, älskar den.


Söndag kväll

2010-10-24, 20:41:33 / Kategori: Sweet life


Borde plögga men har ingen lust till det. Ska hämta sprite och kladdkaka och studera skridsko teknik istället, inte så lockande? Jooo. Sen ska jag fortsätta plugga. Har 2 prov på tisdag och 1 på fredag. Kommer vara upptagen hela dagen imorgon men vad gör man inte för betygen.. Fan vad jag har ont i armbågen och axlarna orkar inte ens röra på mig. Skit skador över hela kroppen kroppen bryter ihop sakta men säkert, måste boka tid hos naprapaten eller något sånt.. Eller så får jag träna bort smärtan men det är förjävla jobbigt. Ähh pass, tar en Voltaren T istället vi hörs senare:)


Städat 30% av rummet..

2010-10-24, 19:21:06 / Kategori: Sweet life





Söndag

2010-10-24, 14:17:20 / Kategori: Sweet life
God morgon. Vaknade runt 1 idag igen. Igår var en rätt fucked kväll men nice ändå:) va ute med en massa i dif plan, hem till en kille o sen ut igen, helt ok iaf. Idag ska jag plugga. Står i köket just nu satte precis in buffalo wings o potatisklyftor i ugnen hähä. Ska bädda sängen o allt de där o sen äta kolla på tv och sen plugga:) vi hörs lite senare♥

bästa

True dat

2010-10-23, 17:03:00 / Kategori: Sweet life

"You know what they say: trust is like a mirror, you can fix it if it's broken, but you can still see the crack in that motherfucker's reflection"


Believe

2010-10-23, 17:00:40 / Kategori: Tankar/åsikt
You say: It's impossible.  God says: All things are possible.
You say: I'm too tired.  God says: I will give you rest.
You say: Nobody really loves me.  God says: I love you.
You say: I can't go on.  God says: My grace is sufficiant.
You say: I can't figure things out.  God says: I will direct your steps.
You say: I can't do it.  God says: You can do all things.
You say: I'm not able.  God says: I am able.
You say: I can't forgive myself.  God says: I forgive you.
You say: I can't manage.  God says: I will suply all your needs.
You say: I'm afraid.  God says: I have not given you a spirit of fear.
You say: I'm always worried and frustrated. God says: Cast all your cares on ME.
You say: I'm not smart enough.  God says: I give you wisdom.
You say: I feel alone.  God says: I will never leave you or forsake you.

Schwarzkopf

2010-10-23, 15:35:51 / Kategori: Sweet life


Såhär ser jag då ut som svarthårig. Trivs rätt bra i det just nu och som folk säger; once you go black you can never go back.. Nej skoja såhär missuppfattat "citatet" elr vad det nu är yeah whatever. Men ska vara svarthårig ett bra tag nu :)


Lördag

2010-10-23, 15:28:35 / Kategori: Sweet life

Tjena läsare! Vaknade runt 1 och låg kvar i sängen ett bra tag. Igår kollade jag, Emma och Sanne på Rebound i Tyresö och där träffa vi Nicole, Laven, Madde, Nina K, Nina T, Anita osv. rätt nice dag sådär. Idag blir det förhoppningsvis fest, men först måste jag få lite plugg gjort.. Musik och franska ska göras 50% av och det kommer ta ca 3 timmar om inte mer. Taggad? Nej inte riktigt. Men vad gör man inte för high grades liksom.. USA väntar.


happymoooode

2010-10-23, 01:15:15 / Kategori: Sweet life
jag kommer på riktigt DÖ av lycka. no kidding. har precis snackat med mamma om USA och plugga där 1 år. kosta vad det kostar vill för jag FÅR ÅKA DIT!! asso oohhhhhhh. mammas kompis son åkte nyligen och mamma tkr det är en sjukt bra ide att få mig att åka till usa. fast först måste jag gå på intervju OCH dom kommer säkert inte välja just mig-.- sååååå nuuuuuuuu blir det till att få upp mina betyg, PUSH IT TO THE LIMIT!! driver inte. ska plugga sönder mig. från och med idag mina vänner ska jag plugga 1-2 tim per dag. jag SKA dit. SKA. nu ska jag och mamma klicka runt oss på sidan och kolla vad för saker de finns att välja mellan:) puss!

-

2010-10-23, 01:11:32 / Kategori: Sweet life
Kom hem för ca aa jag vet inte 20 minuter kanske:) kom hem, efter ett lyckat SO prov TUUUUNG e jag. Går in i mitt rum o där ligger 1 gina presentförpackning chips o godis, heaven. Fick en spetströja från Gina av syrran o chips o de dära för jag hade pluggat mycket till so provet. More to come hälsade hon, ju mer plugg desto mer grejer. Imorgon ska jag plugga tills jag spyr. JAAAAA! Haha nä men tack habibi, du e bäst. De vet du. Aa men iaf sitter nu o äter chips haloumi kyckling o dricker cola. Sådär nice blandning.

Q/A

2010-10-23, 00:42:26 / Kategori: Frågor


Tänkte svara på lite questions sådär pallar ej skriva i kommentarsfältet o sen acca mina egna svar hähä för lat. Men aa.

Sannes blogg är http://www.notyouagain.blogg.se
Hej Hans fuck you. Tagga Sanne. Puss.
Köpte bikinin som ett set på H&Ms barnavdelning, tack:)
Lägger upp i nästa inlägg snygging:)
Hela du är förövrigt sjukt jävla överkattig.
Aa, port73 den där nya köpcentan vid Coop Forum har en Kicks o där säljer dem lip plumpern snygging.

usaaaaaa

2010-10-22, 17:05:55 / Kategori: Sweet life
AAAAAHHHHHHHH JAG KOMMER DÖÖÖÖÖÖÖ!!!!!!!!!!!! GISSA VEM SOM KANSKE SKA TILL USA OCH PLUGGA DÄR NÄSTA ÅÅÅR?!?! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAG!!!!!!!!!! OMFG, ÄR SÅ JÄVLA TAGGAD KOMMER DÖ HIHIHI BÄSTA MAMMA I LOVE YOU DU ME PAPPA NI ÄR BÄSTAAAAAAAA! Fast det är typ 1 procent säkert just nu men ska på möte med explorious och sen snacka om de osv !! är så jävla glad, high school år me cheerleading, hockey skollag osv osv osv osv osv osv jag är så jävla lycklig. gick grymt bra på SO provet oxo =D jag är bezt.

Skola skola skola öh

2010-10-18, 18:11:48 / Kategori: Sweet life
Stort NO prov imorgon, franska, matte o engelska läxa till på onsdag, SO prov på fredag. Stort musik prov nästa tisdag o stort matte prov på fredagen. Jag verkligen älskar mitt liv ibland.. Asso ohh fuck that skjut mig snabbt. Ska ta en kopp te i köket och plugga kemi. Lifes good. Sajk.

Söndag

2010-10-17, 21:31:47 / Kategori: Sweet life

Dagen har ba flytit på sådär, har druckit grönt te, joggat, tränat fys o ätit nyttigt, framsteg kompisar, fraaaamsteg! Pluggat har ja oxå fast bara lite men men bättre än ingenting :) Imorgon ska jag till skolan sen träffa pappa sen hem o plögga heeeeelt otaggad men men


Igår

2010-10-17, 13:01:41 / Kategori: Sweet life
Vakna precis upp efter en töng lördagskväll med massa skönt folk. Träffa "gammalt folk" bla o de alltid nice. Drog dit me Sanne o Katja va redan där. Chillade till klockan kvart i 1 o sen drog vi hem, Sanne sov över o vi kolla på Mirrors 2 som va keff, ingen handling förutom fuckade människor som sliter av sig huvudet huh..

Summer 2010

2010-10-16, 01:35:22 / Kategori: Tankar/åsikt



Sommar, höst, vinter o vår. Spelar helt ärligt ingen roll för mig, en för lång vinter ogillar jag dock annars så är faktiskt alla årstider bra på sitt sätt :)


April 2011

2010-10-16, 01:20:39 / Kategori: Sweet life


April 2011 - denna hårfärg !! Längtar redan haha :(


Real as it gets

2010-10-16, 01:19:01 / Kategori: Sweet life



Ohhhh kasta picasso, davinchi, salvador dali osv. deeeetta är konst ! This is what I'm talkin about, mer av sånt här mer av gatukonst o såklart mer av BIGGIE !!


01:10

2010-10-16, 01:10:24 / Kategori: Sweet life

Heeeey bloggen whaaats poppin? Har precis kollat klart på "Bad boys 2" loooooove it hahah asså bästa bästa bästa! En av mina favoriter helt klart så galen. Kolla på den, ni kommer ej ångra er! Har ätit typ två tusen kanelbullar och druckit hur jävla mycket cola o sprite som helst vilket resultera i toan varannan minut 2 much information aaaaah visst. Har fixat en lite fräschare design sådär inte deppmode elr mörkt tema, Jay fick bli min header för han e soooo fine :) Ska byta header tror jag.. hahah

feeeeeet bild!


Just nu:

2010-10-15, 22:41:32 / Kategori: Sweet life


På trean, hahah bästa!


sjuk

2010-10-15, 20:32:59 / Kategori: Sweet life
gick jag upp 4? hell no. mådde skit imorse så ingen skola för min del. och heller ingen utgång ikväll. trodde det var vinterkräksjukan elr nått men spydde ju inte eller så, mådde bara jävligt illa, va öm i kroppen och inga krafter alls. ungefär same same nu bara att jag mår lite bättre och mår inte illa heller. hahah asså mamma e så sjuk. kmr in på mitt rum "vaaad gör du hemma? ska inte du festa?" - "nej mår skit" - "stanna hemma du, jag går o gör kanelbullar så kan vi sitta och dricka vodka här ist och äta" hahah yeee thats my mum.. fast nej lite allmänt fucked humor bara, nu vet jag vart jag fick den ifrån.. hon står förövrigt o gör kanelbullar åt mig i köket, deeee nice. oohhh har sprite och cola också lifes gooood, jämnar ut min annars ganska keffa fredag.

gon' be up all night..

2010-10-15, 00:00:29 / Kategori: Sweet life
okej känns som om jag fått vatten över huvudet just nu. blir för mkt. ahapp då ryker denna natts sömn da.. fast ähh kanske hinner imorgon? börjar ju rätt sent, halv 10. fast nej. nu blir det mandariner, mer cola och choklad. bra betyg - vänta på mig jag kommer jag e påväg... hahah

cola & suicide thoughts hah

2010-10-14, 20:25:55 / Kategori: Sweet life

heeeeey readers va händer? sitter med ett glas cola och pluggar hemkunskap eller marknadsföring.. typ. de rullar och är faktiskt ganska kul. sanne gick just så nu blir det till att plugga all alone =( skulle plugga franska egentligen men de hoppar vi hehe, föööör tråkigt..


2010-10-13, 22:16:43 / Kategori: Tankar/åsikt
Min mamma har fått mig att skratta, hon har torkat mina tårar, hon har kramat mig hårt, hon har sett mig lyckas & misslyckas, hon har gjort mig stark & ibland drivit mig till vannsinne. Gud har gett oss mammor för att vi ska ha en vän för livet. Kopiera & sätt i din blogg om du älskar din mamma. Vare sig hon finns här hos dig eller inte.

huuuuuur snygga?

2010-10-13, 21:54:55 / Kategori: Sweet life


foxen

2010-10-13, 21:29:05 / Kategori: Sweet life

Nu när du inte finns här

2010-10-13, 20:59:39 / Kategori: Musik

I miss that

2010-10-13, 20:30:12 / Kategori: Tankar/åsikt


helle vad jag saknar hard training. känns som om en del av mitt liv bara packat sina saker och taggat, haha. jag saknar de hårda passen då man nästan mådde illa av att ha tränat så mycket, passen då benen och armarna skakade av ansträning. träningsvärken. allt allt allt. när man gick till Stadium för att kolla på nya träningsskor istället för Ginatricot för att kolla på nya jeans. DET var tider. då orkade man så mkt mer och kände sig fräschare, friskare och framförallt starkare. helle, jag saknar det lite för mycket tror jag. vad ska jag skaffa? gymkort? börja på en till sport? jogga? cykla till skolan? haha vi får se. jag måste få tillbaka känslan av hårda oändliga jobbiga pass.


-

2010-10-13, 13:16:12 / Kategori: Sweet life
stannade hemma idag. tandvärk, ont i magen. så ingen skola för min del. somnade kvart i 9 igår, och vaknade inte förrän cougar town började, missade ju desperate housewives, skandal! hahah. äh, får kolla på reprisen i helgen. ska sova nu tror jag elr plugga får se. puss

på drift

2010-10-13, 13:08:26 / Kategori: Musik


shoooo

2010-10-12, 20:14:09 / Kategori: Sweet life


hahah

2010-10-12, 18:53:11 / Kategori: Sweet life

ey tänkte ej på vad jag valde för bilder så headern blev cigg, dricka o 2pac o förorter. hahah kunde inte blivit bättre asså. gör en ny imorron, de här bilderna ska inte representera min blogg ;)


daaaaaaamn

2010-10-12, 18:39:03 / Kategori: Sweet life


kärlek x1000

2010-10-12, 18:11:42 / Kategori: Bilder



























hell ye I love rest break

2010-10-12, 17:03:22 / Kategori: Sweet life



paus från verkligheten: köket, kaffe, macka.
back to reality: plugga, tänka, plugga.


true dat

2010-10-12, 16:57:00 / Kategori: Tankar/åsikt


it's never over

2010-10-12, 16:53:29 / Kategori: Tankar/åsikt

jag tänkte game over. helle vilket bullshit, leken är inte slut förrän du är död så det är bara att tagga vidare. jag vet att Gud är trött på att älska mig, jag vet att pappa är trött på att peppa, mamma är trött på att hjälpa och syster är trött på att hoppas. men jag börjar fatta erat snack nu, det som jag en gång tyckte var ren bullshit make sense i mina öron nu. och de låter ganska rimligt. begränsa inte mitt liv bara. jag har lätt för att falla tillbaka, det vet ni.


framtidsplaner

2010-10-12, 16:49:24 / Kategori: Tankar/åsikt


jag vet på ett ungefär vilken linje jag ska välja osv. nu som sagt. känns ganska skönt, gäller bara att få betygen för att klara det. de måste inte vara snabba cash, men det måste definitivt vara stora summor. jag vet att money can't buy success men cash kan hjälpa dig en bra bit påväg mot a successfull life right? JA visst. jag tänkte iallafall gå samsam o sen försöka komma in på juristlinjen o efter de specialisera mig på organiserad brottslighet. kommer vara kämpigt att få upp betygen för att komma in på ett hyfsat gymnasium men vill man så kan man, elr de vad folk brukar säga ialf :)


bloggpaus t tors.

2010-10-11, 17:55:45 / Kategori: Sweet life
okej jag har blivit skit keff på att blogga men har ingen lust. ska sätta mig o plugga nu trots mitt feta nej igår till att ta tag o mitt liv till 100 procent men men, nu blir de plugg. tar en bloggpaus till på torsdag, så kom tillbaka då :D puss ♥

sunday

2010-10-10, 21:30:18 / Kategori: Sweet life

denna söndag har ba gått ut på att göra ingenting, elr har städat lite här o där o pluggat lite. helgen va nice fast de har jag redan berättat, de bästa festerna finns utanför stan helt klart i orten ingen annanstans. kolla vilken hoodlove nä men inget big city life för min del. jag har förövrigt bestämt mig lite fifty fifty sådär över vad jag ska gå gör linje osv. berättar i nästa inlägg :)


habibi sover ♥ hahah


black is back

2010-10-10, 13:24:38 / Kategori: Sweet life


jag e förövrigt svARTSVARTSVARThårig ! :)


-

2010-10-10, 13:00:46 / Kategori: Sweet life
emelies tjejmiddag va bäääääst o lördagen va galen dne me :) jag sanne emma emelie camilla carruo mimmi o elin drog till vh sen drog ja sanne emma carruo o camilla vidare till ernooooo o chilla där :) sen sov ja emma o sanne hos emsiiiii, orkar ej blogga puss, skön helg iaf:)

-

2010-10-10, 13:00:46 / Kategori: Sweet life
emelies tjejmiddag va bäääääst o lördagen va galen dne me :) jag sanne emma emelie camilla carruo mimmi o elin drog till vh sen drog ja sanne emma carruo o camilla vidare till ernooooo o chilla där :) sen sov ja emma o sanne hos emsiiiii, orkar ej blogga puss, skön helg iaf:)

lite update

2010-10-07, 20:41:08 / Kategori: Sweet life
tjena snyggingar! håller just nu på o färgar mitt andra löshår, de som var brunt förut. de är as långt så kanske blir till att klippa en bit av de sen. har handlat present till emelie idag, tjejmiddag hos henne imorgon o sen haft träning, riktigt rolig träning! ska plugga franska medan håret färgas igenom, vi hörs lite senare jag lovar haha :)

bäääääästa!

2010-10-06, 21:01:58 / Kategori: Musik

VARNING hahah

2010-10-06, 21:00:14 / Kategori: Sweet life


måste bara varna er läsare ta ALDRIG ALDRIG ALDRIG hål där den svarta pricken är. tog de förra året och helllllle va ont de gjorde! gjorde ondare än navelpiercing, helt ärligt. sen läkte de aldrig heller och de gjorde inte saken bättre. tänkte förövrigt ta hål i "tragus" elr en industrial piercing som jag velat ha i ca 2 år. skulle göra de för 2 år sen men bangade efter att ha sett på youtube att man tränger igenom en tång igenom örat, vet inte riktigt om jag vågar än haha.


onsdag onsdag onsdag

2010-10-06, 20:45:01 / Kategori: Sweet life
idag, trasig som fan. skola sen andra grejer som ej skrivs ut på bloggen. leker varken viktig elr hemlighetsfull. försökte plugga men det är inte lätt när man har andra saker att tänka på. ut med sanne, snacka o softa. that's all. ajuste läsa en as keff bok också, ligger på sida 26 ska vara klar med hela boken på måndag... ähh jag klarar de. hursom, i helgen blir de drink til you passsssss out! för vi ska fira VÅÅÅÅÅR lilla söta älsklings emelie =D ska bli riktigt kul. ska sola samt köpa present till henne imorron. hörs lite senare ska träffa danni bloggar strax

tyvärr.

2010-10-06, 20:41:55 / Kategori: Sweet life

бог устал нас любить


oooooohhhh

2010-10-05, 10:27:57 / Kategori: Sweet life
FUCK DEN HÄR DAGEN !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bomb med utropstecken men fuck asso. trodde jag FÖRENGÅNGSSKULL skulle få vara fucking ENSAM hemma en MORGON men nej nej min fucking syster ska härja i lägenheten, DRA TILL SKOLAN VAFAN LÄMNA MIG. ooohhhhhh fyfan e på skit humör nu, tror bara de e sanne som fattar asso. skit irreterad. nu blir det att hämta te i köket och va deprimerad. grattis älskade Emelie btw ♥

lifes goooood

2010-10-05, 00:31:39 / Kategori: Sweet life

förresten, ska dela me mig av de güüüüda. börjar 12.05 imorgon, lifes goooood. så vaknar väl nånstans runt 10 för den dagliga morgon-jaran hahah o sen hem o blogga o SEN åka till skolan. vi hörs imorgonbitti nu blire sängen, musik o tiviiiiiiiiiiii. puss


hahahah damn right

2010-10-05, 00:26:20 / Kategori: Sweet life


KOSKENKORVA 4 LIFE, sajjjjjjk

2010-10-05, 00:25:16 / Kategori: Sweet life



koskenkorva tröja o grejjer ! alkoholist jaaaaavisst ! nä driver, katjas tröja. ska dock sova i den. eller ska hämta ett glas vatten i köket o sen lägga mig o kolla på tv o lyssna på musik, daaatz nice. ohh trivs så jävla bra i min nya hårfärg, äntligen brunett !!


shooooooo!

2010-10-05, 00:20:07 / Kategori: Sweet life


dagens outshit

2010-10-05, 00:02:56 / Kategori: Outfits



äh nu blire te,musik o läsa

2010-10-03, 21:55:37 / Kategori: Sweet life


vi hörs imorgon !


datz just so randoooom

2010-10-03, 21:08:14 / Kategori: Sweet life


1. ta mig tillbaka till cypern, nissi beach, shoppingen, vädret allt. 2. utanför mig äre skit väder, höstmys i all ära men ja föredrar tropisk hetta. 3. imorron blir de skola för min del sen tennis o sen in till stan för att demonstrera mot SD, haha dont ask varför jag gör de, eller jo helt rätt men de verkar rätt kul där me folkmassa o så ska Laven dit o ja o Sanne hänger på. 4. mitt rum är fortf inte klarstädat men chokladen e uppäten, fast har mer på lager heh. 5. fryser o tror jag kommer va förkyld imorgon men skola blir det ändå, vi hörs lite senare.


ye, we know that

2010-10-03, 17:45:13 / Kategori: Tankar/åsikt


just do IT

2010-10-03, 17:44:22 / Kategori: Sweet life


back 2 the real me

2010-10-03, 17:37:03 / Kategori: Sweet life


söndagar

2010-10-03, 17:35:43 / Kategori: Sweet life

är mamma hemma med min russian schweppes o choklad? nä. är mitt rum klarstädat? nä. har jag några läxor? nä. är jag stressad? nä. det jämnar ut sig. mamma kommer hem om 10 och då blir det soffan, mario kart, duntäcke, choklad, schweppes o chilla. söndagar har sin lilla charm ibland.



inte riktigt SÅDÄR nice hahah men vad gör man


Söndagar

2010-10-03, 14:42:21 / Kategori: Sweet life

Håller på o städar mitt rum, mamma drog ut på promenad o sen ska hon köpa choklad till mig så aa.. galet intressant jaaaaaaa! De e en jävla massa att städa o jag lägger mig hellre i sängen o kollar på tv men men. Har iallafall inga läxor eller så tacka fan för det. Aja ska fortsätta städa nu o lyssna på musik.


SÅHÄR otaggad på att städa..


bästaaaaa

2010-10-03, 14:10:36 / Kategori: Musik





bästa bästa bästa ! har spelats mer än 500 ggr på iPoden driver ej. svarta nätter e bäst, så fucking tung ! ♥

svarta nätter, gatan e så kall o ja vet vi haft de bättre..


OOOHHH

2010-10-02, 19:04:54 / Kategori: Musik


gammal men ooohhhh så jävla bra ! come ma lady you are ma butterfly


Hej snygging. Sitter i Sanzorious vardagsr...

2010-10-02, 03:20:22 / Kategori: Sweet life

dsc00152 (MMS)

Hej snygging. Sitter i Sanzorious vardagsrum. Kom hem för en kvart sen, va ute med några. Ska strax kolla på Avatar på deras high-tec tv:) nice. E dock tveksam på om Avatar e bra verkar skit keff. Är brunett förresten:) haha äntligen.. Nu ska vi fortsätta dricka cola käka pommes snacka o nu börjar filmen. Ha de fint kompisar, puss